ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου

περίληψη-διακήρυξης-δημοπρασίας-δήμ-730680

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ταχ. Δ/νση : 37012 ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

Τηλ: 2426350208 Ζαγορά 17-12-2014

FAX: 2426023128 Αρίθμ. Πρωτ: 12498

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου διακηρύττει ότι:

Εκτίθεται σε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία την 29η Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30π.μ. μέχρι 11:00 π.μ. στην Τσαγκαράδα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μουρεσίου, η εκμίσθωση υπό της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου, δημοτικού χώρου, που βρίσκεται στον οικισμό Αγίας Παρασκευής της Τ.Κ. Τσαγκαράδας και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο που στεγάζεται το Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών της Τοπικής Κοινότητας, και οριοθετείται στο πρώτο παράθυρο επί του δρόμου, με πρόσοψη προς τα έξω και καταλαμβάνει έκταση 2τ.μ. για την εγκατάσταση Αυτόματης Τραπεζικής Μηχανής [ΑΤΜ], οποιουδήποτε νόμιμα λειτουργούντος στην Ελλάδα τραπεζικού ιδρύματος, . για τρία έτη (3) έτη, με τους ακόλουθους όρους:

Ως τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί το ποσό των 50,00€ ετησίως.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι τριετής.

Για να λάβει κάποιος μέρος στη δημοπρασία πρέπει να προσκομίσει:

– Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή αναγνωρισμένης Τράπεζας περί κατάθεσης εγγύησης 5,00 € και αξιόχρεο εγγυητή, η οποία θα αντικατασταθεί κατά την υπογραφή του συμφωνητικού με άλλη, αορίστου διαρκείας, ποσού ίσου με το 10% επί του συνόλου των επιτευχθέντων μισθωμάτων της τριετούς μίσθωσης.

– Φορολογική ενημερότητα.

– Να παρουσιάσει εγγυητή αξιόχρεο, ευθυνόμενο αλληλέγγυα και εις ολόκληρο με αυτόν, για την κανονική καταβολή των μισθωμάτων και για την εκπλήρωση των όρων της δημοπρασίας.

– Να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 εις την οποία θα αναφέρεται ότι έλαβε γνώση της διακηρύξεως και του σχεδίου του καταρτισθησομένου συμφωνητικού μισθώσεως και ότι αποδέχεται πλήρως το περιεχόμενό τους. Επί νομικών προσώπων την υπεύθυνη δήλωση υπογράφει ο νόμιμος αντιπρόσωπος.

– Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου οφείλει να το δηλώσει προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του διαγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο πληρεξούσιο, αλλιώς θωρείται ότι πλειοδοτεί δι’ ίδιο λογαριασμό. Οι εκπρόσωποι εταιρειών θα καταθέσουν αντίγραφα των αποφάσεων του ΔΣ τους περί της συμμετοχής των εταιρειών στη δημοπρασία

– Όλα τα έξοδα της δημοπρασίας, δημοσίευσης, κηρύκεια κ.τ.λ. βαρύνουν τον μισθωτή – τελευταίο πλειοδότη.

– Οι όροι εκμίσθωσης θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου και της Τοπικής Κοινότητας Τσαγκαράδας.

– Σε περίπτωση που η δημοπρασία προβεί άγονη επαναλαμβάνεται την επόμενη εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας στην Τ.Κ. Τσαγκαράδας του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2426350208 [κ.ΚΡΙΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ] και FAX 2426049793.

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου