ΑΛΜΥΡΟΣ

Ληστές απείλησαν 93χρονο με μαχαίρι!

ληστές-απείλησαν-93χρονο-με-μαχαίρι-609556

Ζωντανό εφιάλτη βίωσε στα χέρια ληστών υπερήλικας μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Δρυμώνας στη Σούρπη. Απογευματινές ώρες της Δευτέρας οι θρασύτατοι ληστές του 93χρονου, εισέβαλαν στο σπίτι του και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Υπό το φόβο για τη ζωή του, ανήμπορος να αντιδράσει, ο 93χρονος έμεινε αποσβολωμένος να κοιτά τους ληστές, οι οποίοι είχαν μια διαφορά συγκριτικά με τις προηγούμενες ληστείες με θύματα ηλικιωμένους, που έχουν σημειωθεί στη Μαγνησία: δεν φορούσαν κουκούλες. Επρόκειτο συνολικά για τρία συνολικά άτομα.

Με το μαχαίρι να έχει στραφεί απειλητικά στο λαιμό του ηλικιωμένου, οι ληστές κατάφεραν να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό 1.200 ευρώ. Φεύγοντας πήραν από το σπίτι του 93χρονου ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση από την οικία του ηλικιωμένου.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής ανδρών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Εξάλλου, διάρρηξη κατοικίας στο Βόλο απασχολεί τις αστυνομικές αρχές. Αγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο βοηθητικού χώρου (αποθήκης) στο σπίτι 40χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα.

Από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, στο μεταξύ, συνελήφθησαν στο Βόλο δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31 και 17 ετών, διότι επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αποθήκη εταιρείας 55χρονου ημεδαπού, που έχει αναστείλει τη δραστηριότητά της, ποσότητα μεταλλικών αντικειμένων βάρους 100 κιλών περίπου.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου