ΑΛΜΥΡΟΣ

Δράσεων συνέχεια στο δάσος Κουρί

δράσεων-συνέχεια-στο-δάσος-κουρί-663409

Από εθελοντές και μέλη Συλλόγων του Αλμυρού

Αναλαμβάνει και πάλι δράση η Συντονιστική Ομάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την προστασία και την ανάδειξη του δάσους Κουρί.

Η Συντονιστική Ομάδα που δημιουργήθηκε, με σκοπό την προστασία και ανάδειξη του δάσους Κουρί, αναλαμβάνει και πάλι δράση, για την προστασία και ανάδειξη του δάσους.

Συγκεκριμένα οι εθελοντές και τα μέλη όλων των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Αλμυρού, καλούνται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις εννέα το πρωί, να βρίσκονται στο χώρο των μικρών λιμών του δάσους, προκειμένου να ασχοληθούν με τη συντήρηση και την καθαριότητα του μικρού κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Λαογραφικό Μουσείο των Βλάχων.

Επιπλέον, θα γίνει καθαριότητα των λιμνών και των πέριξ χώρων, φύτεμα λουλουδιών κ.λπ.

Θα βρίσκεται στη διάθεση των μικρών και μεγάλων φίλων του δάσους, το Δραιζινοποδήλατο, που κατασκευάσθηκε από τη Συντονιστική Ομάδα, για βόλτες στη γραμμή του τρένου, προκειμένου να απολαύσουν τη διαδρομή και την ομορφιά του δάσους.

Η προσπάθεια και οι δράσεις από τη Συντονιστική Ομάδα για το Κουρί, μαζί με τους εθελοντές και φίλους του δάσους, θα συνεχιστούν, προκειμένου το Κουρί να αποκτήσει, την αίγλη, την επισκεψιμότητα και το σεβασμό που του αξίζει και καλούνται όλοι οι πολίτες να συνδράμουν σε αυτή την ωραία προσπάθεια.

Τα μέλη της συντονιστικής ομάδας είναι οι Καραμπάσης Αλέξανδρος – Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ευξεινούπολης, Καραζούπης Χρήστος – Πρόεδρος της Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Ομάδας Αλμυρού «Εν Δράσει»,

Μπουκοβάλας Γεώριος – Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Επαρχίας Αλμυρού, Παπαγιάννης Μηνάς – Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Δάσους Κουρί, Ζαβός Χρήστος – Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού και Τσούτσας Δημήτρης – Πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου