ΑΛΜΥΡΟΣ

Στην τελική ευθεία για το παζάρι ο Αλμυρός

στην-τελική-ευθεία-για-το-παζάρι-ο-αλμυ-707358

Στην τελική ευθεία ο Αλμυρός για το άνοιγμα της αυλαίας της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης που κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από κάθε γωνιά της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Το παραδοσιακό παζάρι του Αλμυρού -το μεγαλύτερο επί σειρά ετών και φέτος το μοναδικό στο νομό Μαγνησίας- θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα.

Το γεγονός ότι φέτος, θα είναι το μοναδικό παζάρι που φιλοξενεί ο νομός, στρώνει το έδαφος για την εμποροπανήγυρη του Αλμυρού να σπάσει όλα τα προηγούμενα… ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Ηδη στο Δήμο Αλμυρού οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις πριν την επίσημη πρεμιέρα της εμποροπανήγυρης, που αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Ο χώρος άρχισε να διαμορφώνεται και να στήνονται οι πάγκοι για τους 580 πωλητές που θα στελεχώσουν το εμπορικό τμήμα του παζαριού. Θα λειτουργήσει επίσης τμήμα διασκέδασης με πλούσια παιχνίδια και τμήμα εστίασης με ταβέρνες και σουβλατζίδικα.

Τοποθετούνται επίσης χημικές τουαλέτες, ενώ έχει εξασφαλιστεί και χώρος στάθμευσης 100 στρεμμάτων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Ευ. Χατζηκυριάκος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής αλλά και ευρύτερα της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν και να χαρούν τη γιορτή που συνιστά για το Δήμο η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη. «Το παζάρι του Αλμυρού, δεν αποτελεί μόνο έναν επιτυχημένο θεσμό που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στο Δήμο. Είναι μια γιορτή που συνδυάζεται με το τέλος του καλοκαιριού και ταυτόχρονα σημείο συνάντησης και διασκέδασης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηκυριάκος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου