Στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο η Aνάβρα

Τελευταία ενημέρωση: 2013-06-30, 13:20:32
Στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο η Aνάβρα

Στόχος η ανταλλαγή απόψεων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, η παρουσίαση του μοντέλου ανάπτυξης της Ανάβρας από τον Δημ. Χρ. Τσουκαλά, π. Πρόεδρο της Κοινότητας Ανάβρας και Πρόεδρο της ΑΝΑΒΡΑ - ΖΩ, σε διοργάνωση με θέμα «Βιώσιμη ανάπτυξη νησιωτικών και ορεινών περιοχών: μαθαίνοντας από το παρελθόν, σχεδιάζοντας για το μέλλον», όπως είχαμε προαναγγείλει.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ανάβρας κ. Χρήστος Τσουκαλάς τόνισε χαρακτηριστικά : «Η ανταλλαγή απόψεων πάνω στο θέμα και η γνωριμία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τους χώρους και τη λειτουργία του ήταν μια μεγάλη εμπειρία  τόσο για εμένα όσο και για τη γυναίκα μου Μάχη Καραλή που με συνόδευε».

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι οι προσκλήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδας προς τον π. Πρόεδρο, για να παρουσιάσει τα έργα ανάπτυξης που συντελέστηκαν στην Ανάβρα, συνεχίζονται. Μετά τις Σέρρες (20/5/2013) και την Ένωση Νέων Αγροτών, στις 26 Ιουνίου 2013 ο Δημ. Χρ. Τσουκαλάς θα μιλήσει στην Έδεσσα, μετά από πρόσκληση της Ενωμένης Ρωμιοσύνης.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=