ΑΛΜΥΡΟΣ

Ημερίδα για την ψυχική υγεία στο Κέντρο Νεότητας Αλμυρού

ημερίδα-για-την-ψυχική-υγεία-στο-κέντρ-727167

Ημερίδα με θέμα: «Ψυχική υγεία, γονείς και παιδιά: μια συμμαχία ενάντια στις δυσκολίες της εποχής» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στο χώρο του Κέντρου Νεότητος Επαρχίας Αλμυρού, (κεντρική πλατεία Αλμυρού, πλησίον κτιρίου Ο.Τ.Ε.), στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και με κίνητρο την στήριξη του θεσμού της οικογένειας. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια κλειστού τύπου, ενώ θα λειτουργήσουν και βιωματικά εργαστήρια για τα παιδιά. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν ομιλίες ανοικτές προς το ευρύ κοινό.

Τα εργαστήρια θα συντονίσουν ειδικά καταρτισμένοι επιστήμονες στο χώρο της ψυχικής υγεία: Βίκυ Στέκα, ψυχολόγος, Σταυρούλα Τσέλια, Ψυχολόγος Msc, Δήμητρα Κωστούλα, ΜΑ και Μαρία Παπαδοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, MSc.

Στην ημερίδα θα συμμετέχει και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού, παιδιά του οποίου θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο: «Όχι στη βία, ναι στη φιλία», με υπεύθυνη δασκάλα την Αναστασία Ξηρομερήσιου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2422301031 για τις ώρες 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και στο 2422026355 για τις ώρες 16.00 μ.μ. έως 19.00 μ.μ. μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου