ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανάδειξη τοπικού και πολιτιστικού προϊόντος Από τον Δήμο Αλμυρού

ανάδειξη-τοπικού-και-πολιτιστικού-πρ-773159

Ο Δήμος Αλμυρού συμμετέχει στην έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της περιοχής, αλλά και με ντόπιους παραγωγούς

Τις πύλες του άνοιξε το 11ο Επιχειρηματικό Πανόραμα στο Βόλο ,το Σάββατο 18 Μαΐου 2013, στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου στο Πεδίον του Άρεως.

Ο Δήμος Αλμυρού συμμετέχει στην έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της περιοχής, αλλά και με ντόπιους παραγωγούς σε μια προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του τοπικού και πολιτιστικού προϊόντος.

Στα εγκαίνια που παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Γ. Καλτσογιάννη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, οι οποίοι εξήραν την συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στην Έκθεση, σε μια ιδιαίτερα δυσχερή οικονομικά περίοδο.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού τόνισε πως η οικονομική συγκυρία και οι δυσκολίες που περνά ο Επιχειρηματικός Κλάδος αλλά και οι συνακόλουθες επιπτώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλουν να μας κάνουν πιο δυνατούς και οπλισμένοι με επιμονή και υπομονή να αγωνιστούμε για να ξεπεράσουμε την κρίση.

Ένας δρόμος, όπως δήλωσε, προς αυτή την κατεύθυνση είναι να προβάλλουμε τα αγαθά και ό,τι έχει να επιδείξει ο τόπος μας, ώστε να δημιουργηθούν οι όροι για ανάκαμψη και πρόοδο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου