Εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ στο Δημαρχείο Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-21, 09:42:32
Εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ στο Δημαρχείο Αλμυρού

Εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου στις 11 π.μ έως 14:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Αλμυρού, για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ. 

Στο χώρο θα υπάρχουν διακοσμητικά Πασχαλινά αυγά που έφτιαξαν παιδιά, το προσωπικού του Κέντρου, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και πολλές φίλες εθελόντριες.

Η ΕΛΕΠΑΠ- Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων είναι σωματείο αναγνωρισμένο από το Κράτος, το οποίο ιδρύθηκε το 1937 και στόχος του είναι η θεραπεία και η αποκατάσταση παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, καθώς και η στήριξη των οικογενειών τους.Η ΕΛΕΠΑΠ  σήμερα λειτουργεί στην Αθήνα Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλο, Χανιά και Αγρίνιο.

Στο Βόλο το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ λειτουργεί από το 1998 στην Παιδόπολη «Αγίας Σοφίας» στην Αγριά Βόλου,  (24280 97098 & 97030) προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά από όλη τη Θεσσαλία.

Η σημερινή κακή οικονομική κατάσταση  δυσκολεύει - όλους μας- αλλά και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ του Βόλου που σε μεγάλο ποσοστό στηρίζεται σε χορηγίες, δωρεές και προσφορές μελών και φίλων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=