ΑΛΜΥΡΟΣ

Συλλήψεις για κλοπές από λατομεία

συλλήψεις-για-κλοπές-από-λατομεία-791801

Τρία άτομα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού να μεταφέρουν κλοπιμαία από λατομεία της περιοχής, που είχαν στην κυριολεξία «απογυμνώσει».

Η σύλληψή τους έγινε χθες το απόγευμα. Τα τρία άτομα, τα οποία διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Πτελεού, κινούνταν με φορτηγό αυτοκίνητο. Αστυνομικοί του τμήματος Αλμυρού, τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην καρότσα του φορτηγού εντόπισαν μηχανήματα, εξοπλισμό από λατομεία και εύκολα γίνονταν αντιληπτό ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα τρία άτομα είχαν αφαιρέσει από δύο λατομεία της περιοχής εξοπλισμό και μάρμαρα συνολικού βάρους ενός τόνου 450 κιλών. Η αξία των κλοπιμαίων είναι αρκετά μεγάλη.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους κατόχους τους, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.
Αξίζει να τονιστεί ότι το τελευταίο διάστημα πολλές ήταν οι καταγγελίες που δέχονταν η Αστυνομία για κλοπές από λατομεία.

Οι περιπολίες σε περιοχές όπου υπάρχουν λατομεία έχουν ενταθεί. Σε μία από τις περιπολίες συνελήφθησαν τα τρία αυτά άτομα με τα κλοπιμαία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου