Ο Ε.Ο.Σ Αλμυρού γιορτάζει 30 χρόνια ζωής και δράσης

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-14, 19:12:53
Ο Ε.Ο.Σ Αλμυρού γιορτάζει 30 χρόνια ζωής και δράσης

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής (1983-2013), 30 χρόνια με δράσεις &  παρουσία στον αθλητισμό, το πολιτισμό, τον εθελοντισμό, το περιβάλλον & τη τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Ε.Ο.Σ Αλμυρού «Ο Ε.Ο.Σ αποτελεί ένα  ζωντανό κύτταρο της επαρχίας Αλμυρού & όχι μόνο που ως αθλητικό σωματείο καλλιεργεί & προάγει τα αθλήματα της χιονοδρομίας & της αναρρίχησης, σέβεται, προστατεύει & αναδεικνύει το περιβάλλον & ειδικότερα τον ορεινό όγκο της Όθρυος, δημιούργησε & συντηρεί εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας, επισήμως αναγνωρισμένη, με σκοπό τη προσφορά στη τοπική κοινωνία αλλά κυρίως τη προστασία των δασών & των ορεινών όγκων με προτεραιότητα φυσικά στο βουνό των Τιτάνων, την Όθρυ.

Μέσα από τις πεζοπορικές μας διαδρομές αναδείξαμε, προβάλαμε, παρακινήσαμε & διαδώσαμε  & σε άλλους την ορειβατική ιδέα, την «απόλαυση» του βουνού & την επαφή με τη φύση. Και όλα αυτά με τη συμπαράσταση & την οικονομική στήριξη πάντα των μελών μας αλλά & πολλών φίλων & χορηγών του συλλόγου».

Με τη συμπλήρωση λοιπόν 30 χρόνων ζωής, ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού προγραμματίζει για φέτος έναν αριθμό εκδηλώσεων για να δώσει έτσι έναν εορταστικό τόνο στη χρονιά που διανύουμε.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=