ΑΛΜΥΡΟΣ

Σήμερα ξεκινούν οι Ποδηλατοβόλτες στον Αλμυρό

σήμερα-ξεκινούν-οι-ποδηλατοβόλτες-στ-714584

Οι Ποδηλατοβόλτες θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα από την κεντρική πλατεία Αλμυρού

Σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου αρχίζουν για φέτος οι Ποδηλατοβόλτες στον Αλμυρό, με διοργανωτές το Δίκτυο Συλλόγων-ΜΚΟ Αλμυρού, την Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού «Εν Δράσει» και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού.

Με σημείο εκκίνησης τη κεντρική πλατεία Αλμυρού και ώρα εκκίνησης 18:00, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν ποδηλατικές εξορμήσεις με σκοπό να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου, αλλά και να διαδώσουν την ιδέα του ποδηλάτου, το οποίο αποτελεί ιδανικό μέσο μεταφοράς σε μία επίπεδη πόλη όπως είναι ο Αλμυρός και συμβάλει βέβαια τα μέγιστα στη προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «σε μία περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης το ποδήλατο προσφέρεται πέραν όλων των αυτονόητων πλεονεκτημάτων, για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των πολιτών και την δημιουργία ενός πυρήνα σκέψης, για δημιουργία ποδηλατοδρόμων, αλλά και τη προβολή και ανάδειξη του τόπου μας. Οι ποδηλατοβόλτες θα επαναλαμβάνονται κάθε Κυριακή, την ίδια ώρα και υπάρχει και σκέψη να μεταφερθούν σ΄ όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αλμυρού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου