ΑΛΜΥΡΟΣ

Αιρετοί του δήμου Αλμυρού με τη διευθύντρια εκπαίδευσης

αιρετοί-του-δήμου-αλμυρού-με-τη-διευθύ-715377

Θέματα λειτουργίας και συντήρησης των σχολικών μονάδων του Δήμου Αλμυρού έθεσαν υπόψη της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας αιρετοί της αυτοδιοίκησης Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αλμυρού κ. Δημήτρης Τσούτσας και ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Σχολικής Επιτροπής Αλμυρού κ. Φώτης Χατζηδημητρίου επισκέφθηκαν το γραφείο της κ. Ζιάκα στην οποία έθεσαν προβλήματα διαχείρισης των σχολικών κτηρίων του Δήμου.

Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, υπάρχει πρόβλημα με τη συντήρηση των σχολικών κτηριακών εγκαταστάσεων, αφού το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης αναλίσκεται στη θέρμανσή τους, ενώ δεν επιτρέπεται από άλλους πόρους να ενισχυθεί η σχολική επιτροπή του Δήμου.

Ο κ. Τσούτσας συζήτησε με την κ. Ζιάκα το ενδεχόμενο εξασφάλισης πόρων προκειμένου να χρηματοδοτηθούν εργασίες για εξοικονόμηση ενέργειας των σχολικών κτηρίων. Τέλος, οι δύο αιρετοί του Αλμυρού, κάλεσαν την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης να επισκεφθεί τον Αλμυρό για να σχηματίσει και προσωπική εικόνα για τις υποδομές των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου