ΑΛΜΥΡΟΣ

Προκλητική μετάθεση Δημοσίου Υπαλλήλου στο ΙΚΑ Αλμυρού

προκλητική-μετάθεση-δημοσίου-υπαλλή-715948

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Εσερίδης απέστειλε επιστολή προς τον Διοικητή του Ι.Κ.Α. Βόλου με κοινοποίηση προς τους Βουλευτές και πολιτευτές Νομού Μαγνησίας κάνοντας λόγο για προκλητική μετάθεση Δημοσίου Υπαλλήλου στο ΙΚΑ Αλμυρού.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Εσερίδη είναι η εξής : «Με σεβασμό και εκτίμηση αφιερώνω την επιστολή αυτή, στους βουλευτές και πολιτευτές του Νομού Μαγνησίας, που αφορά κυρίως κάποιους Δημοσίους Υπαλλήλους, ελάχιστους βέβαια, οι οποίοι έχοντας «μπάρμπα στην κορώνη» αμείβονται κανονικά τον μισθό τους και ως συνήθως δεν εργάζονται καθόλου.

Αναφέρομαι κυρίως σε μια τέτοια περίπτωση που αφορά την προκλητική μετάθεση ενός τέτοιου υπαλλήλου, ο οποίος αμείβεται κανονικά το μισθό του και με είκοσι ώρες υπερωρία μηνιαίως, τρεις μήνες άδεια ετησίως, επίδομα ακτινοβολίας και αφορά βέβαια τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού (βοηθός ακτινολόγου). Μια μετάθεση η οποία πρέπει να ελεγχθεί άμεσα καθώς έγινε εν κρυπτώ και κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των Διοικήσεων του Ι.Κ.Α. καθώς προκαλεί την λαϊκή οργή των δημοτών μας, λόγω της συνεχούς απουσίας, του εν λόγω κυρίου από το Ι.Κ.Α. Αλμυρού, όπου μετατέθηκε αφού όλως περιέργως το Ι.Κ.Α. δεν διαθέτει ακτινολογικό μηχάνημα. Ταυτόχρονα οι δημότες μας ζητούν άμεση ενημέρωση για το πώς και με ποια σχέση εργασίας ο συγκεκριμένος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αλμυρού ασκεί υποτίθεται τα υπηρεσιακά του καθήκοντα σε σχεδόν καθημερινή βάση σε ιδιωτικό ακτινολογικό κέντρο σε σχέση εργασίας με σύμβαση με το Ι.Κ.Α. και αν υπάρχει σχετική εντολή από την Διοίκηση του Ι.Κ.Α.

Τέλος θα ήταν φρόνιμο να γνωρίζουμε όλοι μας πως και με ποιόν τρόπο προκύπτουν αυτές οι ατελείωτες ώρες διαλειμμάτων του εν λόγω κυρίου, ώστε να περιδιαβαίνει επί ώρες ανενόχλητος τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας σε ώρες που άλλοι συνάδελφοι του ασκούν κανονικά τα καθήκοντα τους.

Τα ερωτήματα είναι εύλογα και χρήζουν άμεσης απάντησης σε μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες πολίτες καλούνται να προσφέρουν απ’ το υστέρημα τους. Είναι παράλογο να επιτρέπουμε μια τέτοια κοινωνική αδικία να αιωρείται ανάμεσα στους συνδημότες μας. Μέχρι πότε εμείς οι πολίτες θα αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα του Δημοσίου τομέα ως ραγιάδες και εσείς θα στρέφεστε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ενάντια σε οικογένειες που μοχθούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους, να πληρώνουν τα χαράτσια, να βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας και να καθίσταται δύσκολη η επιβίωση τους», καταλήγει στο τέλος η επιστολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου