ΑΛΜΥΡΟΣ

Μέρα τέχνης στο δάσος Κουρί

μέρα-τέχνης-στο-δάσος-κουρί-19259

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες στο δάσος Κουρί θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια μοναδική ημέρα, γεμάτη από την έκφραση της τέχνης. Από το πρωί έως το βράδυ, υπέροχα μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα, μικρά και μεγάλα, θα περιμένουν τους επισκέπτες να τα θαυμάσουν και βέβαια, αν θελήσουν, να τα αποκτήσουν: κοσμήματα, διακοσμητικά, κεντήματα, βενετσιάνικες μάσκες, σαπουνάκια και φυτικά καλλυντικά, θα παρουσιάσουν τοπικές και μη καλλιτέχνιδες στο δάσος Κουρί.

Παράλληλα η τέχνη συναντά τα παιδιά. Η “ειδική” Δήμητρα Μπαράτση στο παιδικό face-painting και στις μπαλονοκατασκευές, θα κρατήσει συντροφιά στα παιδιά και θα δημιουργήσει μικρά ζωγραφικά πρωτότυπα πορτραίτα στα πρόσωπα των παιδιών, από τις 11 το πρωί και για 2 ώρες.

Η εξαίσια τέχνη του χορού θα παρουσιαστεί μοναδικά, από τοπική σχολή χορού και τα μέλη της. Παιδικά τμήματα του Αλμυρού, τμήματα εφήβων και ενηλίκων από τον Πτελεό, θα ταξιδέψουν τους παριστάμενους στους ρυθμούς ευρωπαϊκών χορών και θα γεμίσουν το “Αρχοντικό” με πανέμορφες εικόνες, το απόγευμα, 6.30-7.30.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974325528.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου