ΑΛΜΥΡΟΣ

Προβλήματα στο αγροτικό οδικό δίκτυο

προβλήματα-στο-αγροτικό-οδικό-δίκτυο-47150

Σε απόγνωση έχουν πέσει οι κάτοικοι των περιοχών Πτελεού, Αχιλλείου, Αγίων Θεοδώρων αλλά και Δρυμώνα, αφού εδώ και περίπου δύο εβδομάδες δεν έχουν πρόσβαση στα κτήματά τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν στη συγκομιδή των ελαιών. Αιτία οι ζημιές που έχει υποστεί το αγροτικό οδικό δίκτυο των παραπάνω περιοχών, οι οποίες προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία του προηγούμενου διαστήματος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμυρού.

Λόγω της έντονης καταιγίδας σημειώθηκαν μικροκατολισθήσεις και καθιζήσεις στους αγροτικούς δρόμους, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στις περιοχές του Πτελεού, του Αχιλλείου, των Αγίων Θεοδώρων αλλά και του Δρυμώνα.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι περιοχές, παρότι τα συνεργεία δουλεύουν καθημερινά: «Σε πολλές περιοχές έχουν υποστεί τόσο μεγάλες ζημιές τα αγροτικά οδικά δίκτυα, που δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα».

Το πρόβλημα ωστόσο αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών, αφού δεν έχουν πρόσβαση στα κτήματά τους με αποτέλεσμα να χάνουν μεροκάματα αλλά και να μένουν πίσω στη δουλειά τους.

Χθες τα συνεργεία του Αλμυρού προχώρησαν στην αποκατάσταση στον αγροτικών δρόμων στη Σούρπη, ενώ σήμερα αναμένονται θα εργαστούν στην περιοχή του Πτελεού.

Προσλήψεις 15 ατόμων
Στο μεταξύ την περασμένη Δευτέρα η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού ενισχύθηκε με 13 εργάτες καθαριότητας, 1 οδηγό και 1 υδραυλικό. Συγκεκριμένα τα 15 άτομα υπέγραψαν οκτάμηνες συμβάσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου