ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανοιξε χθες η «Παραμυθούπολη»

ανοιξε-χθες-η-παραμυθούπολη-58029
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Αλμυρού, οι οποίες διοργανώνονται με την πολύτιμη συνδρομή του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, του Συλλόγου Εστίασης και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Μάλιστα σήμερα Πέμπτη το χωριό του Άι-Βασίλη θα επισκεφτούν οι «καλικάντζαροι», οι οποίοι θα πάρουν τη θέση του στο χωριό και θα πειράζουν τους επισκέπτες του.

Η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Δήμο Αλμυρού θα κλείσει την παραμονή των Θεοφανίων στις 5 το απόγευμα. Τη σκυτάλη των εκδηλώσεων παραλαμβάνει το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων, καθώς ομάδα μελών του από τις 5 το απόγευμα θα ξεχυθεί σε κεντρικούς δρόμους αλλά και την αγορά της πόλης του Αλμυρού, ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα των Φώτων υπό τον ήχο «κουδουνισμάτων», όπως ακριβώς απαιτεί το έθιμο της μέρας.

Την ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων θα υποδεχτούν στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού.

Χθες άνοιξε η τις πύλες της η «Παραμυθούπολη», στην οποία είχαν την ευκαιρία τόσο οι μικροί επισκέπτες του Δήμου, όσο και οι μεγάλοι, να απολαύσουν όμορφες ιστορίες και παραμύθια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου