ΑΛΜΥΡΟΣ

Προβληματισμός για το δάσος Κουρί

προβληματισμός-για-το-δάσος-κουρί-63909

Συνάντηση για τη συντήρηση, διαφύλαξη αλλά και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων πραγματοποίησαν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου το Τοπικό Συμβούλιο Ευξεινούπολης και ο Σύλλογος Φίλοι του Δάσους Κουρί, με σκοπό να συνεχίσουν να συμβάλλουν εθελοντικά.

Κατά την συνάντηση υπήρξε έντονος προβληματισμός αλλά και ενδιαφέρον για εθελοντική συμμετοχή σε διάφορες δράσεις. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα και αποτελεσματικά σ’ αυτή την κατεύθυνση, πάντοτε βέβαια σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού και το Δασαρχείο.

Οι συμμετέχοντος αποφάσισαν μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν συγκεκριμένες και συντονισμένες κινήσεις έτσι ώστε οι ιδέες και προτάσεις που συζητήθηκαν να πάρουν σάρκα και οστά.

Για τον σκοπό αυτό εκλέχθηκε πενταμελής επιτροπή που θα αναλάβει τον συντονισμό και αποτελείται από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλέκο Καραμπάση, τον πρόεδρο Φίλοι του Δάσους Κουρί /Μηνά Παπαγιάννη, τον Γιώργο Μπουκουβάλα Πρόεδρο Ένωσης Απόστρατων Επαρχίας Αλμυρού, τον εκπρόσωπο Ορειβατικού Πέτρου Ζιγγιρίδη, τον Πρόεδρο Εν δράσει και δικτύου ΜΚΟ Χρήστο Καραζούπη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα Ευξεινούπολης και συμμετείχαν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων Ανατ. Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και περιχώρων, του Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού, της Ένωσης Απόστρατων Αλμυρού, οι Φίλοι του Δάσους Κουρί, της εν Δράσει και ΜΚΥΟ Επαρχίας Αλμυρού και το Τοπικό Συμβούλιο Ευξεινούπολης που ήταν και ο οικοδεσπότης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου