ΑΛΜΥΡΟΣ

Βιοκλιματική ανάπλαση στο κέντρο του Αλμυρού

βιοκλιματική-ανάπλαση-στο-κέντρο-του-73160

Ουσιαστική αναβάθμιση στο κέντρο του Αλμυρού αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων θα επιφέρει σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο η βιοκλιματική ανάπλαση που αναμένεται να γίνει στην περιοχή, μετά τη θετική αξιολόγηση του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), για τη μελέτη της Ανάπλασης του κέντρου του Αλμυρού, σύμφωνα με την απόφαση του «ΕΠΠΕΡΑΑ», που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Δευτέρα.

Με την έγκριση, που είναι η τελευταία πριν αρχίσει η κατασκευή του έργου, αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού. Στη συνέχεια θα γίνει άμεσα η προκήρυξη του έργου, ενώ η δημοπρασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το καλοκαίρι.

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του, υπογραμμίζοντας ότι με το έργο αυτό το Κέντρο της πόλης θα αλλάξει ριζικά μορφή, ενώ θα αποτελέσει μέσο για την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου