ΑΛΜΥΡΟΣ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις Αλμυρού

ξεκίνησαν-οι-προετοιμασίες-για-τις-εκ-74662

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται στο Δήμο Αλμυρού οι εργασίες στολισμού και κατασκευής του χωριού του Άι-Βασίλη στην κεντρική πλατεία της πόλης. Από νωρίς χθες το πρωί συνεργεία της Δημοτικής Αρχής, αποτελούμενα από ηλεκτρολόγους και υπαλλήλους της καθαριότητας, ανέλαβαν υπηρεσία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου που θα γίνει η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την ερχόμενη Παρασκευή σε εορταστική ατμόσφαιρα η μπάντα του Δήμου, συνοδευόμενη από ομάδες παιδιών, θα περάσουν από τους κεντρικούς δρόμους του Αλμυρού σκορπώντας μελωδίες και προσφέροντας γλυκίσματα στους περαστικούς και καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία Αλμυρού.

Στις 7 μ.μ. ακριβώς ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος θα δώσει το σύνθημα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ώστε να ανοίξει τις πύλες του το «χωριό του Άι-Βασίλη», αλλά και το μεγάλο Λούνα Παρκ που θα έχουν στηθεί στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού. Ή μπάντα ύστερα από την παρέλασή της σε κεντρικά σημεία της αγοράς θα πάρει τη θέση της στην πλατεία και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, θα διασκεδάσουν σε μια παραμυθένια αλλά και μουσική ατμόσφαιρα. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακή συναυλία, χορούς από χορευτικά συγκροτήματα και άφθονα εδέσματα -προσφορά των Γυναικείων Συλλόγων και των κρεοπωλών της περιοχής.

Μεγάλη είναι η συμμετοχή και προσφορά των Συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών και εμπόρων της περιοχής στην προσπάθεια και άμεση η ανταπόκριση των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Αλμυρού, στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για ενεργό συμμετοχή στις εκδηλώσεις.

Ήδη μέχρι αυτή τη στιγμή ο αριθμός των συμμετοχών στην μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέλαση της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2012 είναι πάνω από 100 μαθητές, γονείς και συνδημότες που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου