ΑΛΜΥΡΟΣ

Γεμίζει το Χριστουγεννιάτικο Κοινωνικό Καλάθι Αλμυρού

γεμίζει-το-χριστουγεννιάτικο-κοινων-78581

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων έχουν ήδη συγκεντρωθεί από ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις στο Χριστουγεννιάτικο Κοινωνικό Καλάθι του Δήμου Αλμυρού, πρωτοβουλία που υλοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται έως και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου πρωινές και απογευματινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού.

Στις γύρω περιοχές οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, προκειμένου να ενημερωθούν για τους χώρους όπου μπορούν να αφήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν να προσφέρουν.

Τις προηγούμενες εβδομάδες η ανταπόκριση των δημοτών ήταν μικρή, όμως τις τελευταίες ημέρες, και ενώ οι γιορτές πλησιάζουν, αυξάνονται συνεχώς οι προσφορές ιδιωτών και επιχειρήσεων στο Χριστουγεννιάτικο Καλάθι, αποδεικνύοντας τη συνοχή της τοπικής κοινωνίας, παρατηρεί ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ποιότητας Ζωής Ηλίας Τσαμπίρας.

«Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με άλλες τοπικές αρχές, κοινωνικούς φορείς, επιχειρήσεις, αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους δημότες μας και φέτος τα Χριστούγεννα απλώνει χέρι βοήθειας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη», πρόσθεσε.

Μέσα από το Χριστουγεννιάτικο Κοινωνικό Καλάθι οι άπορες οικογένειες στον Αλμυρό θα προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα, όπως ζυμαρικά, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, αλεύρι αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας.

Επίσης κοινωνικοί φορείς και τοπικοί σύλλογοι, όπως ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού, συμμετέχουν στην εθελοντική προσπάθεια και παρακινούν τα μέλη τους να προσφέρουν από το υστέρημά τους στους συμπολίτες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2422350214 & 2422350204.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου