ΑΛΜΥΡΟΣ

Ο Αλμυρός «ντύνεται» στα Χριστουγεννιάτικα

ο-αλμυρός-ντύνεται-στα-χριστουγενν-80952

Από σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου βγαίνουν στους δρόμους του Αλμυρού τα συνεργεία του Δήμου προκειμένου να «ντύσουν» την πόλη του Αλμυρού αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου στα γιορτινά εν όψει των Χριστουγέννων. Ωστόσο, όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαϊωάννου, η πόλη θα στολιστεί με τα περσινά στολίδια και λαμπιόνια, αφού δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα του Δήμου για καινούργια στολίδια.

Μάλιστα από σήμερα 3 συνεργεία του Δήμου στελεχωμένα από 9 συνολικά άτομα θα ξεκινήσουν τον στολισμό στους δρόμους του Αλμυρού και όσο περνούν οι ημέρες οι εργασίες θα κορυφωθούν.

Η κεντρική πλατεία του Αλμυρού θα στολιστεί από κοινού από τον Δήμο Αλμυρού, τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού και το Εμπορικό Επιμελητήριο Βόλου στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαϊωάννου τόνισε τα εξής: «Φέτος η πόλη αλλά και οι υπόλοιπες δημοτικές ενότητες θα στολιστούν με στολίδια και λαμπιόνια που ήδη υπάρχουν στο Δήμο, αφού δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για περαιτέρω έξοδα. Ο Αλμυρός παρά την οικονομική κρίση που τον ταλανίζει ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο τρόπο με τους εμπόρους να ελπίζουν πολλά στην περίοδο αυτή για κάποια ανάκαμψη στην αγορά, έστω και αν η αγοραστική δύναμη του καταναλωτικού κοινού έχει μειωθεί αρκετά», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος.

Ήδη αρκετά εμπορικά καταστήματα στο κέντρο του Αλμυρού έχουν στολίσει από τώρα τις βιτρίνες τους, ενώ με γιορτινό χρώμα έχουν «ντύσει» τους χώρους τους πολλές καφετέριες και εστιατόρια της πόλης.
Αθηνά Τσιργή

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου