Αποξήλωση κεντρικής κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-23, 14:27:08
Αποξήλωση κεντρικής  κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2012 θα έρθει προς συζήτηση το θέμα της αποξήλωσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE που βρίσκεται σε κτήριο της κεντρικής πλατείας Αλμυρού.

Για την αποξήλωση της κεραίας είχε κάνει καταγγελία η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού «Εν δράσει» προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ παράλληλα μέσω της Δημοτικής Ομάδας της αντιπολίτευσης και του κ. Βούλγαρη θα τεθεί το θέμα προς συζήτηση. 

Στο μεταξύ η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα του Αλμυρού «Εν δράσει» έχει συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία και για άλλες κεραίες που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Αλμυρού και ήταν δυνατόν  να βρεθούν στοιχεία, τα οποία και θα θέσει υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαρακτηριστικά από τα μέλη της «Εν δράσει» αναφέρονται τα εξής: «Από την όλη έρευνα που κάναμε, και με δεδομένη την αντίστοιχη αντιμετώπιση του ιδίου θέματος από  τον Δήμο Βόλου και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προκύπτει ξεκάθαρα ότι η αποξήλωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας είναι θέμα μόνο πολιτικής βούλησης, καθότι τα επιβαρυντικά στοιχεία   αποξήλωσής της υπάρχουν. Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τους Ενεργούς Πολίτες, να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να διαφυλάξουμε  την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, καθότι τα συμφέροντα που υπερασπίζονται την λειτουργία κεραιών, πάνω από τα κεφάλια μας είναι πολλά και μεγάλα. Όταν όμως η   κοινωνία των Πολιτών  είναι ενεργή και αντιστέκεται, αντιμετωπίζει με επιτυχία οτιδήποτε προσπαθούν να της επιβάλλουν, ενάντια στα συμφέροντά της», καταλήγουν.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=