Συνεχίζουν την κατάληψη στο Γενικό Λύκειο Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-22, 11:14:03
Συνεχίζουν την κατάληψη  στο Γενικό Λύκειο Αλμυρού

Απόφαση για συνέχιση της κατάληψης μέχρι αύριο Παρασκευή πήραν χθες το πρωί οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αλμυρού, με βασικό τους αίτημα τις κτηριακές εγκαταστάσεις του σχολείου τους που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Μάλιστα η κατάληψη στο σχολείου πραγματοποιείται από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, σύμφωνα με μαθήτρια του 15μελούς, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο τους ψηφοφορία μέσα από την οποία αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. 

Ωστόσο από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και τον Δήμο Αλμυρού ήδη υλοποιήθηκαν δύο από τα βασικά αιτήματα που είχαν θέσει οι μαθητές του Λυκείου. Το πρώτο ήταν να βρεθεί μαθηματικός για τα τμήματα της Α’ και Β’ Λυκείου, το οποίο πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο αίτημά τους ήταν να επισκευαστεί ο λέβητας των καλοριφέρ, ο οποίος δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέρμανση στο σχολείο. 

Οι μαθητές πλέον εμμένουν στα δύο ακόμα προβλήματα που απασχολούν το σχολείο τους, το ένα εκ των οποίων είναι οι άσχημες κτηριακές εγκαταστάσεις, για το οποίο δεν μπορεί να γίνει κάτι άμεσα και το άλλο αίτημα τους είναι το απαρχαιωμένο εργαστήριο πληροφορικής, που δεν επιτρέπει στους μαθητές του Λυκείου να κάνουν σωστό μάθημα. 

Πάντως μετά την υλοποίηση των δύο βασικών τους αιτημάτων το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=