Ελεύθερο Πανεπιστήμιο με Ψυχολογία στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-21, 11:22:16
Ελεύθερο Πανεπιστήμιο  με Ψυχολογία στον Αλμυρό

Ενα μεγάλο εκπαιδευτικό κίνητρο αποκτούν οι πολίτες του Δήμου Αλμυρού από τον Ιανουάριο του 2013. Οι «Πολίτες Εν Γνώσει», φορέας υλοποίησης εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου φέρνουν το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο που για το α’ εξάμηνο (Ιανουάριος 2013 - Απρίλιος 2013) και σε σύνολο 12 διαλέξεων θα αναπτυχθεί η θεματική ενότητα της «Ψυχολογίας» που θα συνεχιστεί και κατά το έτος 2013-14.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το τμήμα της Ψυχολογίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογους επιστήμονες - ακαδημαϊκούς από το χώρο της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας, οι οποίοι μέσα από 12 διαλέξεις θα αναφερθούν σε ζητήματα της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα στην εποχή της κρίσης, τη δομή της οικογένειας και τις επιδράσεις της στο παιδί, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το γάμο, το μεγάλωμα των παιδιών και τις συνήθειες συγκρούσεις, την απιστία, τα λειτουργικά όρια και τις συνέπειες στη συμπεριφορά των παιδιών κ.α.

Όπως αναφέρουν από την Δημοτική Αρχή Αλμυρού στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο μπορούν να εγγραφούν όλοι οι πολίτες χωρίς καμία ηλικιακή ή εκπαιδευτική διάκριση. 

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 5 Νοεμβρίου στο γραφείο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού στο Δημαρχείο της πόλης καθημερινά από τις 4-7 το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν αντίγραφο της ταυτότητάς τους, μία πρόσφατη φωτογραφία καθώς και 50 ευρώ που είναι το συνολικό κόστος του προγράμματος από Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο του 2013, ενώ οι ευπαθείς ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι και άτομα με κινητικές δυσκολίες) θα συμμετέχουν με το ποσό των 30 ευρώ.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο 2421077433 ή με email: politesengnosei@gmail.com.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=