ΑΛΜΥΡΟΣ

Αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας ΟΤΕ

αποξήλωση-κεραίας-κινητής-τηλεφωνία-108846

Την άμεση αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας ΟΤΕ στο κέντρο του Αλμυρού ζητά η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού «Εν δράσει» με επιστολή της προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (Δ/νση Περιβάλλοντος) και την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Γενική Δ/νση Περιφέρειας-Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωροταξίας – Τμήμα Περιβαλλοντικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού, καθώς αν δεν γίνει άμεσα θα απευθυνθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με το θέμα της αποξήλωσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας είχε ασχοληθεί η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού «Εν δράσει» και στο παρελθόν, ωστόσο αφορμή για να επανέλθουν στο θέμα στάθηκε το γεγονός, σύμφωνα με τους ίδιους, ότι η κεραία ενισχύθηκε περαιτέρω από συνεργείο του ΟΤΕ.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν στην σχετική επιστολή: «Από 28-09-2010 σας είχαμε αποστείλει την απάντηση του Πολεοδομικού Γραφείου Αλμυρού περί μη έκδοσης αδείας εγκατάστασης. Έπρεπε να προβείτε από τότε στην άμεση αποξήλωση της κεραίας, αλλά παρόλα αυτά δεν ασχοληθήκατε καθόλου με το θέμα. Εάν λάβουμε δε υπόψη μας ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βόλου με τις υπηρεσίες του Δήμου έχει κατεβάσει πάνω από είκοσι κεραίες στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου με συνοπτικές διαδικασίες, εμείς εδώ καμαρώνουμε τη κεραία πάνω από τα κεφάλια μας, αφήνουμε να την ενισχύουν και εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα, καμαρώνουμε το κτήριο – κουφάρι του ΟΤΕ, που μας άφησαν κληρονομιά, το οποίο κάποτε ήταν δημοτική περιουσία και σήμερα ετοιμάζεται να γίνει τσιπουράδικο ή κάτι ανάλογο, για να οικονομήσει η COCMOTE», αναφέρουν στην επιστολή.

Στη συνέχεια επισημαίνουν ότι όταν κάλεσαν τα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος είχε υποσχεθεί ότι θα προχωρήσει στην αποξήλωση της κεραίας. «Κάποτε σ΄ αυτή τη πόλη που ζούμε, δεν πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί; Ως πότε θα επικρατεί ένας απέραντος ωχαδελφισμός, ως πότε θα περιμένουμε από τους άλλους να καθορίζουν τις τύχες μας σε σημαντικά πράγματα της καθημερινότητάς μας, η οποία γίνεται συνεχώς χειρότερη;», καταλήγει στο τέλος η επιστολή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου