ΑΛΜΥΡΟΣ

Συγκέντρωση υπογραφών για Κέντρο Υγείας Αλμυρού

συγκέντρωση-υπογραφών-για-κέντρο-υγε-112043

Εντονες είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων του Αλμυρού για την υποβάθμιση που βλέπουν να υφίστανται το Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Μάλιστα όπως αναφέρουν τουλάχιστον 30.000 άτομα καλύπτονται από το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας. Ως μέσω αντίδρασης γι’ αυτήν την κατάσταση οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων του Δήμου Αλμυρού συγκεντρώνουν υπογραφές.

Συγκεκριμένα οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων απαιτούν δεύτερη εφημερία γιατρού και παιδιάτρου με έδρα στο Κέντρο Υγείας και όχι με κλήση στο σπίτι του. Γι’ αυτό το λόγο οι σύλλογοι αποφάσισαν ομόφωνα να συλλέξουν υπογραφές ως ειρηνικό και δυναμικό μέσο αντίδρασης.

Μάλιστα από σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται σταντ στην κεντρική πλατεία Αλμυρού για συγκέντρωση υπογραφών.

Χαρακτηριστικά στη σχετική επιστολή τους οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων αναφέρουν τα εξής: «Τουλάχιστον 30.000 άτομα, καλυπτόμαστε από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, το οποίο είναι στα πρώτα σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα. Καλυπτόμαστε; Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι για την εξασφάλιση της υγείας μας, της υγείας των παιδιών μας; Ένας γιατρός αρκεί; Ποια είναι η τύχη του ασθενούς που φεύγει ασυνόδευτος στο Βόλο; Απαιτούμε δεύτερη εφημερία γιατρού και παιδιάτρου με έδρα στο Κέντρο Υγείας και όχι με κλήση στο σπίτι του. Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων του Δήμου Αλμυρού, αποφασίσαμε ομόφωνα να συλλέξουμε υπογραφές ως ειρηνικό και δυναμικό μέσο αντίδρασης. Ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε την ενότητα των δημοτών και την αποφασιστικότητά τους απέναντι σ’ αυτή την απαράδεκτη απόφαση. Θα μετρηθούμε, πόσοι είμαστε υπέρ και πόσοι κατά. Αυτό δεν προστάζει η δημοκρατία; Υπογράφεις για την υγεία σου, Υπογράφεις για την ζωή σου, Υπογράφεις για το παιδί σου», καταλήγει στο τέλος η επιστολή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου