ΑΛΜΥΡΟΣ

Ζήτησαν τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

ζήτησαν-τη-στήριξη-των-τοπικών-επιχει-112050

Την προβολή της περιοχής του Αλμυρού μέσω του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου ζήτησαν οι επαγγελματίες της περιοχής, με αφορμή την συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, η οποία για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό. Παράλληλα οι ντόπιοι επιχειρηματίες μέσω της συνεδρίασης ζήτησαν περισσότερες δράσεις από τη διοίκηση αλλά και επαναλειτουργία έστω και για δύο φορές την εβδομάδα Γραφείου στον Αλμυρό για την ενημέρωση των μελών σε θέματα του Επιμελητηρίου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με σκοπό να καταγραφούν τα προβλήματα των μελών αφενός και αφετέρου να δοθεί η δυνατότητα στα ίδια τα μέλη να πουν τους προβληματισμούς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους που αφορούν στον κλάδο.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος ο οποίος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, εξήρε την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και αναφέρθηκε σε διάφορες δράσεις της Δημοτικής Αρχής με στόχο τη στήριξη των ντόπιων επιχειρηματιών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνης στην ομιλία του επεσήμανε ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου έλαβε την απόφαση να συνεδριάσει η Διοικητική Επιτροπή στον Αλμυρό με στόχο να καταγράψει τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής και να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους. Υπογράμμισε επίσης ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας και κατ’ επέκταση οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι αποφασισμένο να αγωνιστεί προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υιοθετηθούν δράσεις και προγράμματα που θα στηρίζουν την τοπική επιχειρηματικότητα και προς αυτή την κατεύθυνση ζήτησε να υπάρχει πιο στενή συνεργασία αλλά και αλληλοενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη ανά κλάδο.

Ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Στ. Πλαστάρας αναφέρθηκε στην ανάγκη προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων της περιοχής τα οποία, όπως είπε, θα πρέπει πρωτίστως να στηριχθούν από την ίδια την ντόπια αγορά του Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου