ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε λειτουργία το Κέντρο Νεότητος Αλμυρού

σε-λειτουργία-το-κέντρο-νεότητος-αλμυ-136282

Σημαντικός κύκλος δράσεων και πρωτοβουλιών εντάσσονται στο πρόγραμμα του Κέντρου Νεότητας Αλμυρού, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Στις δραστηριότητες του Κέντρου συμπεριλαμβάνονται ομιλίες – διαλέξεις από καταξιωμένους ομιλητές (κάθε Δευτέρα στις 6.30 μ.μ.), παράρτημα του Συνδέσμου Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως (κάθε Κυριακή στις 7.30 μ.μ.), συνάντηση Νέων Ζευγαριών (κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 5.30 μ.μ.), Σχολή Βυζαντινής Μουσικής (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 4.00 – 6.00 μ.μ.), καθώς και κινηματογραφική λέσχη (κάθε τρίτη Πέμπτη στις 6.30 μ.μ.).

Σε συνεργασία δε με ψυχολόγο – οικογενειακή θεραπεύτρια, θα παρέχεται η δυνατότητα συναντήσεων συμβουλευτικής για όσους χρειάζονται υποστήριξη σε θέματα που τους απασχολούν. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στον 2ο όροφο του Κέντρου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, στο τηλέφωνο 2422301031 ή μέσω του υπευθύνου των προγραμμάτων του Κέντρου Νεότητος, π. Ευσταθίου Βαρβαρέλη.

Η πρώτη ομιλία πνευματικού περιεχομένου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Αρχιμ. Ιωαννίκιο Βαρβαρέλη, προϊστάμενο του Ι. Ν. Αγίας Σοφίας Λαρίσης, ο οποίος θα ομιλήσει με θέμα: «Σύγχρονη εποχή και αγνότητα».

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν κληρικοί της επαρχίας Αλμυρού, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αλέξανδρος Καραμπάσης και αρκετοί συμπολίτες.

Στην προσφώνησή του ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμυρού Πρωτ. Γεώργιος Μπέκας, αναφέρθηκε στον σκοπό λειτουργίας του Κέντρου, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να στεγάσει πολλές από τις δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας σε ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό, καλύπτοντας πολλές από τις ανάγκες και απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου