ΑΛΜΥΡΟΣ

Εγκαινιάζεται το 2ο Νηπιαγωγείο Ευξεινούπολης

εγκαινιάζεται-το-2ο-νηπιαγωγείο-ευξε-136300

Τα εγκαίνια του 2ου Νηπιαγωγείου Ευξεινούπολης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί σε ένα ολοκαίνουργιο κτήριο με ευρύχωρους και σύγχρονους χώρους.

Μάλιστα το συγκεκριμένο κτήριο άρχισε και ολοκληρώθηκε μέσα σε επτά μήνες. Όπως αναφέρει ο κ. Αλέξανδρος Καραμπάσης, πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Ευξεινούπολης, «με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αποδεικνύεται ότι υπάρχει σωστός προγραμματισμός. Με τη συνεργασία και την υπευθυνότητα όλων των εμπλεκομένων όλα είναι δυνατά και αυτό το λέω διότι το συγκεκριμένο έργο άρχισε και ολοκληρώθηκε σε επτά μήνες», τόνισε ο κ. Καραμπάσης.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και η αναπαλαίωση του παλαιού κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Ευξεινούπολης, αφού εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες: «Ευελπιστώντας να παραδοθεί σύντομα στη μαθητική κοινότητα και στην ευρύτερη κοινωνία της Ευξεινούπολης, όπως όταν κτίστηκε το 1908 αυτό το μοναδικό σε ομορφιά νεοκλασικό κτήριο. Επίσης στο τέλος του μήνα Οκτωβρίου δημοπρατείται το μεγάλο έργο πνοής , η λιμνοδεξαμενή του Ξηριά, ένα έργο που θα λύσει πολλά προβλήματα άρδευσης και ύδρευσης, μεταβάλλοντας και αναδεικνύοντας την περιοχή συμβάλλοντας στον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα και στην ανάπτυξη. Όλα αυτά αποτελούν την ηλιαχτίδα στο ομιχλώδες τοπίο, είναι η αισιόδοξη πλευρά που έχουμε όλοι ανάγκη. Μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι Ευξεινουπολίτες ξέρουμε και αναγνωρίζουμε αλλά και τιμάμε τέτοιες προσπάθειες», τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Καραμπάσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου