ΑΛΜΥΡΟΣ

Νέος εξοπλισμός στα Ειδικά Σχολεία του Αλμυρού

νέος-εξοπλισμός-στα-ειδικά-σχολεία-το-141981
Με νέο εξοπλισμό προμηθεύονται τα Ειδικά Σχολεία του Αλμυρού μετά την έγκριση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για την υπογραφή της σύμβασης προϋπολογισμού 208.902,59 ευρώ.
Η προμήθεια αφορά σε έπιπλα, εξοπλισμό γυμναστικής αθλοπαιδιών ψυχοκινητικής αγωγής, υπολογιστές, μηχανές γραφείου, συσκευές ήχου και εικόνας, καθώς και ειδικό εξοπλισμό για παιδιά με κινητικά προβλήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες σε εξοπλισμό του Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλμυρού, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αλμυρού και του τμήματος ένταξης Τ.Ε. του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού.
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές στα Ειδικά Σχολεία του Αλμυρού, ώστε να είναι κατάλληλα να εκπληρώσουν το βασικό σκοπό τους, δηλαδή την επανένταξη των παιδιών με ειδικές ικανότητες στο εκπαιδευτικό σύστημα και την προετοιμασία τους για την ισότιμη ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.
Παράλληλα ο Δήμος Αλμυρού προχωρά σε επαναδημοπράτηση για τα υπόλοιπα είδη εξοπλισμού των εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης, κηπουρικής, κεραμικής, μηχανολογίας – ηλεκτρολογίας, υφαντικής – ραπτικής, εξοπλισμού φυσιοθεραπείας καθώς και ειδικού εξοπλισμού για παιδιά με προβλήματα όρασης, προϋπολογισμού 92.172,51 ευρώ, τα οποία δεν ανέδειξαν αναδόχους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου