ΑΛΜΥΡΟΣ

Μηνιαίες ανοικτές διαλέξεις στη Μητρόπολη Δημητριάδος

μηνιαίες-ανοικτές-διαλέξεις-στη-μητρ-150079

Μία νέα πρωτοβουλία εγκαινιάζει η Τοπική Εκκλησία, με σκοπό την πνευματική ενίσχυση του λαού. Πρόκειται για τον θεσμό των μηνιαίων ανοικτών διαλέξεων, που θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητές εκλεκτούς Κληρικούς και λαϊκούς, με μεγάλη Θεολογική κατάρτιση και εμπειρία. Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Πρωτ. Γεώργιο Δορμπαράκη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα

«Εξηγήσεις σε πιθανές παρεξηγήσεις». Ο π. Γεώργιος είναι Εφημέριος του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πειραιώς, όπου έχει επιδείξει πλούσια Ποιμαντική, Κηρυγματική, Εξομολογητική και Κατηχητική δράση. Είναι Θεολόγος και Εκπαιδευτικός, συγγραφέας πλειάδος πνευματικών πονημάτων και ομιλητές σε πλειάδα Συνεδρίων και ημερίδων ανά την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα τελέσει τον Αγιασμό ενάρξεως των εφετινών Συνάξεων της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο Κέντρο Νεότητας Αλμυρού

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αλμυρού ξενικά, εξάλλου, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανοικτών ομιλιών – διαλέξεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Νεότητος της Επαρχίας Αλμυρού (Αθηνών 5).

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ.. Κατ’ αυτήν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος θα τελέσει τον Αγιασμό Ενάρξεως του προγράμματος και αμέσως μετά θα ομιλήσει με θέμα «Οι Πατέρες και η κρίση»

Το πρόγραμμα των ομιλιών, έως και τον Δεκέμβριο του 2012, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imd.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου