ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανταλλακτική βιβλιοθήκη στην Ευξεινούπολη

ανταλλακτική-βιβλιοθήκη-στην-ευξειν-152650

Μια βιβλιοθήκη προσαρμοσμένη στην κρίση δημιουργήθηκε στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, που δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του βιβλίου να μοιραστούν την χαρά της ανάγνωσης πολλών βιβλίων διαθέτοντας αρχικά μόνο ένα βιβλίο.

Χαρακτηριστικά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης αναφέρουν: «Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει αρνητικά τους περισσότερους Έλληνες, μπορεί να έχει επιφέρει μείωση των εισοδημάτων μας, περιορισμό των αναγκών μας, χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου, όμως οι ανάγκες μας δεν είναι μόνο οικονομικές, κι αυτά που χρειαζόμαστε ευτυχώς…. ακόμη δεν αγοράζονται μόνο με χρήματα. Μπορούμε πάντα να γνωρίσουμε τον κόσμο, να ταξιδέψουμε με την φαντασία μας, να ξεχαστούμε από την πραγματικότητα, να ακονίσουμε το μυαλό μας, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε μια ευχάριστη διήγηση… ή απλά να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας, παρέα μόνο με ένα βιβλίο».

Ήδη βιβλιοπωλεία του Αλμυρού όπως «Η Γραφή», το « Symbol» και το «Χαρούλα» χάρισαν τα πρώτα βιβλία στην ανταλλακτική βιβλιοθήκη. «Γιατί όσα κι αν είναι τα οικονομικά προβλήματα, όσο δύσκολες οι συνθήκες της ζωής μας, η ισότητα των ευκαιριών στη γνώση, στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, στην παιδεία και τον πολιτισμό, πρέπει να είναι πάντα ψηλά στις αξίες μας, πάντα μπροστά στις προτεραιότητές μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη της Πολιτιστικού Συλλόγου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για ανταλλαγή ή δωρεά βιβλίων στα εξής τηλ.: 6938963172 και 6974870309.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου