ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαράγγι «Πάντα Βρέχει»

φαράγγι-πάντα-βρέχει-178455

Πραγματοποιήθηκε εξόρμηση του ΕΟΣ Αλμυρού

Εκεί που "πάντα βρέχει", στο ομώνυμο φαράγγι της Ευρυτανίας, πραγματοποίησαν εξόρμηση τα μέλη του ΕΟΣ Αλμυρού τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα 10μελής ομάδα του συλλόγου συμμετείχε στην εξόρμηση.

Η αναχώρηση έγινε από τα γραφεία του ΕΟΣ νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής. Με τα 4Χ4 αυτοκίνητά τους (είναι απαραίτητη η τετρακίνηση για να φτάσει κάποιος στο φαράγγι) τα μέλη με κατεύθυνση το Καρπενήσι ακολούθησαν τη πορεία από Μεγάλο Χωριό προς "λακκώματα", φτάνοντας σχεδόν στη κορυφή της Καλιακούδας, από εκεί κάθοδος μέσα από δύσβατο αγροτικό δρόμο προς "Στουρναρέικα" έφτασαν στην είσοδο του φαραγγιού (Κρικελλοπόταμος ονομάζεται το ποτάμι που διασχίζει το φαράγγι).
Χαρακτηριστικά δήλωσαν από τον ΕΟΣ Αλμυρού: «Η ομάδα μας για άλλη μια φορά πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα διαδρομή μέσα στο φαράγγι. Για εμάς ήταν μια μοναδική εμπειρία. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το φως του ήλιου που έκανε παιχνίδι μέσα στο φαράγγι. Μετά από 2 ώρες παραμονής στο φαράγγι «Πάντα Βρέχει» πήραμε το δρόμο της επιστροφής από την αντίθετη κατεύθυνση, μέσω Ρόσκα & Προυσσό για την επιστροφή στη βάση μας αφού κάνουμε μια απαραίτητη στάση στη "Βουτύρω" για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας», κατέληξαν από την ομάδα της ΕΟΣ Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου