ΑΛΜΥΡΟΣ

Δωρεάν αίθουσα στο «Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού»

δωρεάν-αίθουσα-στο-σύλλογο-φίλων-μου-178465

Δωρεάν παραχώρηση αίθουσας στο κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αλμυρού, στο «Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού».

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμυρού με την από 27-7-2012 αίτησή του ζητάει τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας, προκειμένου να στεγάσουν τα γραφεία του Συλλόγου τους.

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού με την αριθμ. 35/2012 απόφασή του εισηγείται την παραχώρηση χρήσης κατάλληλης αίθουσας για τις ανάγκες του Συλλόγου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλμυρού.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 παρ. 2 του ΚΔΚ Ν. 3463/2006 επιτρέπεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτου σε άλλα νομικά πρόσωπα που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, η δραστηριότητα του ανωτέρω συλλόγου είναι κοινωφελής και προάγει τα τοπικά συμφέροντα με την πολύπλευρη προσφορά του στην τοπική κοινωνία και προτείνεται η δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του παραπάνω χώρου.

Η παραχώρηση θα αποφασισθεί στη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας και μπορεί να ανακληθεί με όμοια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου