ΑΛΜΥΡΟΣ

Χωρίς νερό για ώρες το Αϊδίνι

χωρίς-νερό-για-ώρες-το-αϊδίνι-218367

Χωρίς νερό έμειναν περίπου 100 οικογένειες στο ΑΪδίνι από χθες στις 10 το βράδυ, καθώς προκλήθηκε τεχνική βλάβη στη ηλεκτρονική μετάδοση του σήματος για το γέμισμα των δεξαμενών από τις δύο γεωτρήσεις στις «Μάνες» από τις οποίες υδρεύεται τόσο το Αϊδίνη όσο και η Αγχίαλος.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε σήμερα και νερό δόθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Βόλου και Ν. Αγχιάλου Παντελής Πελεκάνος, χθες στις 10 το βράδυ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Τοπικού Συμβουλίου Αϊδινίου ότι το χωριό δεν είχε νερό. Διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει διακοπή του ηλεκτρονικού σήματος με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι αντλίες των δύο γεωτρήσεων με αποτέλεσμα ν’ αδειάσουν οι δεξαμενές.

Το πρωί αποκαταστάθηκε η βλάβη και το νερό κύλησε του αγωγούς γύρω στη μία το μεσημέρι. «Η Αγχίαλος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, παρά μόνο σε κάποια σπίτια που βρίσκονται πιο ψηλά καθώς υπάρχουν ακόμη δύο γεωτρήσεις από τις οποίες υδρεύεται», ανέφερε ο κ. Πελεκάνος. Παρόμοιες βλάβες συμβαίνουν συνήθως όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος, αλλά αυτή τη φορά επρόκειτο καθαρά για ηλεκτρονική βλάβη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου