ΑΛΜΥΡΟΣ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ

1ο-φεστιβαλ-καλων-τεχνων-αμαλιαπολησ-228926

Η Κίνηση Νέων Αμαλιάπολης (Κι.Νε.Α.) με την αρωγή και συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών Αμαλιάπολης για τον Πολιτισμό «Η Μιτζέλα μας» το φετινό καλοκαίρι για πρώτη φορά διοργανώνει ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ το οποίο θα συμπεριλαμβάνει: μουσική, χορό, ζωγραφική, φωτογραφία, κινηματογράφο, λογοτεχνικές παρουσιάσεις, ομιλίες και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Μια γιορτή του πολιτισμού που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός και να συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους καλλιτέχνες, όλο και περισσότερους φίλους του χωριού μας που σε αυτές τις δύσκολες ημέρες παλεύει παρά τις αντιξοότητες με φαντασία και δημιουργικότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

3 Αυγούστου: Εγκαίνια έκθεσης του Φεστιβάλ με αφιέρωμα στον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο από τις χορευτικές ομάδες του χωριού μας.

7-8 Αυγούστου: Προβολή ταινιών μικρού μήκους από το Διαγωνιστικό τμήμα του 6ου Φεστιβαλ “PSAROKOKALO” AISFF (Athens International Short Film Festival)

Έναρξη προβολών 21:00

10 Αυγούστου: Παρουσίαση του βιβλίου «Κάθε 29 του Φλεβάρη» του συγγραφέα Αλέκου Νίκα, από τις εκδόσεις Μίνωας.

11 Αυγούστου: Γιορτή της Ελιάς με χορευτικά, ομιλίες από ειδικούς και πολλές γευστικές απολαύσεις και αναμνηστικά από τους ελαιοπαραγωγούς και το Σύλλογο Γυναικών.

12 Αυγούστου: Latin Party στην Καραντίνα και κλείσιμο του φεστιβάλ με χορό στους ξέφρενους ρυθμούς της salsa, του mambo, της samba και του tsa-tsa-tsa.

almyrosinfo.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου