ΑΛΜΥΡΟΣ

Βλάβη σε αγωγό άφησε τον Αλμυρό χωρίς νερό

βλάβη-σε-αγωγό-άφησε-τον-αλμυρό-χωρίς-ν-233027

Μεγάλη δυσαρέσκεια από τους επαγγελματίες του Δήμου

Χωρίς νερό έμεινε για περισσότερες από έξι ώρες προχθές το πρωί η πόλη του Αλμυρού. Ο λόγος της ταλαιπωρίας κατοίκων και επαγγελματιών του Αλμυρού ήταν η βλάβη που υπέστη ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης κατά την εκτέλεση έργου αποχέτευσης στην περιοχή Κουλουριώτικα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε περίπου στις 8 το πρωί, όταν κλιμάκιο της ΔΕΥΑΑΛ σε συνεργασία με ιδιώτη προσπαθούσαν να συνδέσουν σωλήνες αποχετευτικού δικτύου, όμως για κακή τους τύχη «χτύπησαν» στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης, με αποτέλεσμα να σπάσει ο αγωγός και να αδειάσει όλο το δίκτυο του Αλμυρού, ωστόσο μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά χρειάστηκε να περάσουν περίπου έξι ώρες.

Όπως ανέφερε στέλεχος της ΔΕΥΑΑΛ, η ζημιά προκλήθηκε στην περιοχή Κουλουριώτικα όταν έσπασε ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το συνεργείο της υπηρεσίας πήγε άμεσα στο σημείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, ωστόσο η ζημία που προκλήθηκε ήταν αρκετά μεγάλη και άδειασε όλο το δίκτυο του Αλμυρού. Η καθυστέρηση προέκυψε από το γεγονός ότι έπρεπε να ξαναγεμίσει η δεξαμενή του Δήμου».

Μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Ευξεινούπολης, επειδή λόγω της ανηφορικής κλίσης στην περιοχή έμειναν περισσότερες ώρες χωρίς νερό.

Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες του Αλμυρού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, γιατί όπως αναφέρουν δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουλέψουν μέχρι το μεσημέρι.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Αλμυρός μένει για δεύτερη φορά χωρίς νερό μέσα σε μια εβδομάδα, αφού και την περασμένη Τρίτη υπήρξε ξανά διακοπή νερού, με αποτέλεσμα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΛ να τρέχουν μέσα στο βράδυ να αποκαταστήσουν την ζημιά επί της οδού Αχιλλέως.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου