ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοβαρα τραυματίας 11χρονος μαθητής

σοβαρα-τραυματίας-11χρονος-μαθητής-267675

Παρασύρθηκε με το ποδήλατο του χθες στον Αλμυρό

Σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη εσπευσμένα μετά από διασωλήνωση στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου 11 χρoνος μαθητής, έπειτα από βαρύ τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, χθες δέκα λεπτά πριν τις 8 μ.μ. στον Αλμυρό.

Ο μικρός μαθητής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κυκλοφορούσε στο κέντρο του Αλμυρού μετο ποδήλατο του, όταν σε διασταύρωση της οδού Π. Μελά παρασύρθηκε από IX αυτοκίνητο.

Ο 11χρονος εκτινάχθηκε από το ποδήλατο του και έπεοε με δύναμη οτο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη κατάγματα, αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ για την εσπευσμένη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Βόλου που έγινε συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ,που διάνοιγαν το δρόμο.

Σε αυξημένη ετοιμότητα είχαν τεθεί γιατροί του Αχιλλοποΰλειου, αντιμετωπίζοντας άμεοα το σοβαρό περιστατικό. Το παιδί πέρασε υπό την εντατική επίβλεψη γιατρών στη ΜΕΘ. ενώ δεν αποκλείονταν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του η διακομιδή σε Νοσοκομείο της Αθήνα ή της θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου