ΑΛΜΥΡΟΣ

Εβγαλε καραμπίνα σε παιδιά

εβγαλε-καραμπίνα-σε-παιδιά-876874

Αντιμέτωπες με ένα σοβαρό επεισόδιο βρίσκονται οι δικαστικές αρχές, με κατηγορούμενο ένα ζευγάρι από τον Αλμυρό, σε βάρος του οποίου κατατέθηκε μήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος παιδιών, αλλά και παράνομη οπλοκατοχή, κατηγορία που βαραίνει τον 45χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, στον Αλμυρό, μεταξύ μαθητών του Γυμνασίου και των γονιών ενός συμμαθητή τους, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ενηλίκων για εξύβριση και απειλή των συμμαθητών του παιδιού τους και για παράνομη οπλοκατοχή του άνδρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο σημειώθηκε, όταν χτύπησε το κουδούνι λήξης των μαθημάτων.

Μία ομάδα μαθητών μετέβη έξω από το σπίτι συμμαθητή τους, με τον οποίο φέρεται να υπάρχει αντιδικία, άγνωστο για ποιους λόγους.

Η μητέρα του μαθητή που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, βγήκε έξω και ζήτησε από τα παιδιά να απομακρυνθούν. Τα ίδια τα παιδιά υποστηρίζουν ότι τους έβρισε και πως στη συνέχεια βγήκε έξω και ο πατέρας του συμμαθητή τους, ο οποίος κρατούσε μία κυνηγετική καραμπίνα.

Τα παιδιά φοβήθηκαν, όπως είπαν, και αποχώρησαν. Επέστρεψαν στα σπίτια τους, ενημέρωσαν τους γονείς τους για το περιστατικό και περιέγραψαν το σκηνικό, σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε.

Εντρομοι οι γονείς κατήγγειλαν στην Αστυνομία το ζευγάρι και ζήτησαν την τιμωρία τους. Το ζευγάρι των 45χρονων γονέων συνελήφθη με την κατηγορία της εξύβρισης, της απειλής, ενώ ο άνδρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, αλλά δεν βρήκαν το κυνηγετικό όπλο, το οποίο φέρεται να κρατούσε ο 45χρονος όταν βγήκε από το σπίτι του, για να τους ζητήσει να αποχωρήσουν, σύμφωνα πάντα με τα παιδιά.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Η δίκη ορίστηκε να γίνει την μεθαύριο Δευτέρα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου