ΑΛΜΥΡΟΣ

Νεκρός ανοιχτά του Τρικερίου ο 87χρονος, που αγνοούταν

νεκρός-ανοιχτά-του-τρικερίου-ο-87χρονος-879479

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 87χρονου από τον Αλμυρό, που την περασμένη Κυριακή το πρωί πήγε για μπάνιο στην παραλία Αλμυρού και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός. Η σορός του επέπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από το Τρίκερι.

Το πλήρωμα του Express Skiathos, που εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Βόλο για τις Β. Σποράδες, είδε τη σορό στη θάλασσα και ειδοποίησε αμέσως το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Στο σημείο έπλευσαν λιμενικοί με σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, οι οποίοι ανέσυραν από τη θάλασσα τη σορό, τη μετέφεραν στο Λιμεναρχείο Βόλου και την παρέδωσαν σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Η αναγνώριση της σορού έγινε αργά το μεσημέρι από την οικογένειά του, η οποία είναι σοκαρισμένη.

Είναι άγνωστο τι συνέβη στον άτυχο ηλικιωμένο και πνίγηκε. Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν στο πλαίσιο της νεκροψίας – νεκροτομής, που παρήγγειλε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, πάντως, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και κινητικά, αλλά και με την καρδιά.

Ο 87χρονος συνήθιζε να επισκέπτεται το εξοχικό του σπίτι στην παραλία Αλμυρού και να κάνει μπάνιο. Φίλος του τον βοηθούσε να κατέβει στη θάλασσα, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, και στη συνέχεια απολάμβαναν το κολύμπι. Εντούτοις, την περασμένη Κυριακή πήγε μόνος του για μπάνιο.

Η λιμενική αρχή Βόλου ενημερώθηκε για την εξαφάνιση από τη σύζυγό του, που αγωνιούσε για την τύχη του βλέποντας ότι δεν επέστρεφε σπίτι.

Λιμενικό, Αστυνομία, εθελοντές προχώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε πολυήμερες έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες είχαν αποβεί άκαρπες, καθώς η θάλασσα απομάκρυνε τη σορό του από την παραλία Αλμυρού.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου