ΑΛΜΥΡΟΣ

Ενημερωτική ημερίδα για την εφηβεία

ενημερωτική-ημερίδα-για-την-εφηβεία-888031

Μεθαύριο Τρίτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού

«Εφηβεία: Προκλήσεις και ευκαιρίες» είναι το θέμα ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Πρόκειται για μία εκδήλωση του ΤΕΒΑ που διοργανώνεται από κοινού με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμυρού. Βασικός άξονας θα είναι η ενημέρωση των ωφελούμενων – δυνητικών ωφελούμενων σε θέματα εφηβείας.

Ομιλητές – εισηγητές είναι η ψυχολόγος του προγράμματος ΤΕΒΑ της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Μαγνησίας / Σποράδων Γεωργία Δαλαμάγκα και ο κοινωνικός λειτουργός MSc – υπεύθυνος έργου του προγράμματος ΤΕΒΑ Πέτρος Διαμάντης.
Στο πλαίσιο των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών – Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος παρέχονται σε όλους τους δικαιούχους και τις οικογένειές τους δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, ατομικής ή ομαδικής, σε θέματα υγιεινής διατροφής, αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, διαχείρισης του οικογενειακού προϋπολογισμού και βελτίωσης των εργασιακών δεξιοτήτων. Επίσης, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησης.
Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για ένταξη, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://magnisia.teba.gr/ είτε προσερχόμενοι αυτοπροσώπως στη διεύθυνση 2ας Νοεμβρίου 129, Κτίριο Πρώην Υγειονομικού, Βόλος τηλ. 2421353141-2421353140.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων, καθώς επίσης και στις διευθύνσεις:
➢ Ενημερωτική Ιστοσελίδα: https://magnisia.teba.gr/
➢ Facebook: https://www.facebook.com/K.S.magnisias/
➢ Instagram: https://www.instagram.com/tebamagnhsias/
➢ Twitter: https://twitter.com/tebamagnisia.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου