Ενημερωτική ημερίδα για την εφηβεία

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-13, 13:39:41
Ενημερωτική ημερίδα για την εφηβεία

Μεθαύριο Τρίτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού 

«Εφηβεία: Προκλήσεις και ευκαιρίες» είναι το θέμα ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Πρόκειται για μία εκδήλωση του ΤΕΒΑ που διοργανώνεται από κοινού με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμυρού. Βασικός άξονας θα είναι η ενημέρωση των ωφελούμενων – δυνητικών ωφελούμενων σε θέματα εφηβείας.

Ομιλητές - εισηγητές είναι η ψυχολόγος του προγράμματος ΤΕΒΑ της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Μαγνησίας / Σποράδων Γεωργία Δαλαμάγκα και ο κοινωνικός λειτουργός MSc – υπεύθυνος έργου του προγράμματος ΤΕΒΑ Πέτρος Διαμάντης.
Στο πλαίσιο των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών – Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος παρέχονται σε όλους τους δικαιούχους και τις οικογένειές τους δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, ατομικής ή ομαδικής, σε θέματα υγιεινής διατροφής, αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, διαχείρισης του οικογενειακού προϋπολογισμού και βελτίωσης των εργασιακών δεξιοτήτων. Επίσης, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησης.
Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για ένταξη, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://magnisia.teba.gr/ είτε προσερχόμενοι αυτοπροσώπως στη διεύθυνση 2ας Νοεμβρίου 129, Κτίριο Πρώην Υγειονομικού, Βόλος τηλ. 2421353141-2421353140.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων, καθώς επίσης και στις διευθύνσεις:
➢ Ενημερωτική Ιστοσελίδα: https://magnisia.teba.gr/
➢ Facebook: https://www.facebook.com/K.S.magnisias/
➢ Instagram: https://www.instagram.com/tebamagnhsias/
➢ Twitter: https://twitter.com/tebamagnisia.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=