ΑΛΜΥΡΟΣ

Τοπογραφικές αποτυπώσεις στο κέντρο του Αλμυρού

τοπογραφικές-αποτυπώσεις-στο-κέντρο-294965

Στην υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης «Τοπογραφικές αποτυπώσεις στην περιοχή πέριξ του κέντρου Αλμυρού» προϋπολογισμού δαπάνης 13.000 ευρώ προχώρησε ο Δήμος Αλμυρού με την ολοκλήρωση του έργου να έχει οριστεί για τις 15 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα αντικείμενο της μελέτης είναι η τοπογραφική αποτύπωση των οδών Ερμού από Όθρυος έως Φατμελή, Αθηνάς από Βας. Κων/νου έως Μπαλτατζή, Φιλελλήνων από Ερμού έως Μπαλτατζή, Όθρυος από Ερμού έως Μπαλτατζή, Φίλωνος από Βασ. Κων/νου έως Ερμού, Φράγγου από Βας.Κων/νου έως Ερμού, Αθηνάς από Βας. Κων/νου έως Ερμού, Παππά από Ερμού έως Μπαλτατζή, Αγοράς από Αθηνάς έως Γρηγοριάδου, Δ.

Γρηγοριάδου από Βασ. Κων/νου έως Ερμού, Ανθέων από Βασ. Κων/νου έως Ερμού, Μπαλτατζή από Παππά έως Φιλελλήνων καθώς και το διανοιγμένο τμήμα έως Ν. Μητάκου, Αθηνών από πλατεία έως Ν. Μητάκου και Ν. Μητάκου από Αθηνών έως Μπαλτατζή.

Οι εργασίες που θα γίνουν θα εξαρτηθούν από το γεωδαιτικό σύστημα αναφοράς, με κατάλληλη πύκνωση του τριγωνομετρικού δικτύου της περιοχής και ίδρυση πολυγωνομετρικού δικτύου, ενώ σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη κατά την εκπόνηση της μελέτης στη σύνταξη υποστηρικτικών μελετών αυτές δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα τιμή της μελέτης.

Ως καταληκτική ημερομηνία παράδοσης της μελέτης στο Δήμο ορίστηκε η 15η Ιουνίου, ενώ η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με την εποπτεία και τον έλεγχο του επιβλέποντος που θα οριστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ο οποίος και θα παρακολουθεί και θα ενημερώνεται από τον ανάδοχο καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Αλίκη Φωτιάδου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου