Εκδήλωση της Φλόγας στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-04, 11:16:57
Εκδήλωση της Φλόγας στον Αλμυρό

Η «Φλόγα» φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας, σαράντα χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Με αφορμή αυτή την επέτειο, το Τμήμα της «Φλόγας» Μαγνησίας και η ομάδα φίλων «Φλόγας» Αλμυρού σας προσκαλούμε στη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 17:30, στο «Αρχοντικό στο Κουρί» στον Αλμυρό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ» που δέχτηκαν την βοήθεια και τη φροντίδα της και βγήκαν νικητές από τον δύσκολο αγώνα ζωής. Θα έχουμε επίσης την τιμή και την χαρά να έχουμε κοντά μας το μουσικό σχήμα "ΔΥΟ ΜΑΣ" (Γιώργος Αποστολόπουλος - φωνή, Αχιλλέας Μοχλούλης - ηλ. πιάνο, synthi), αλλά και να φιλοξενούμε για τρίτη χρονιά την Σχολή Χορού της κας Κορίνας Χριστακοπούλου.

Από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 ξεκινάει η προπώληση καρτών για τη Φιλανθρωπική Εκδήλωση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν:

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=