ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Αλμυρού

προσλήψεις-εποχικού-προσωπικού-στον-881899

Ποιες θέσεις θα καλυφθούν, σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

Προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Αλμυρού, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), για το 2023, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή με σκοπό την κάλυψη αυξημένων εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών που προκύπτουν από την έλλειψη τακτικού προσωπικού, σε καίριους και ευαίσθητους τομείς.

Συνολικά θα καλυφθούν 29 κενές θέσεις, οι οποίες αφορούν στις ειδικότητες ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (1), ΔΕ Μαγείρων (1), ΥΕ Καθαριστριών πλήρους απασχόλησης (16), ΥΕ Καθαρίστριες Σχολείων μερικής απασχόλησης (10).

Στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Αλμυρού προβλέπονται 48 θέσεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Ο Δήμος θα πρέπει να υποβάλλει αίτημα προς το ΥΠΕΣ για την πρόσληψη, του ανωτέρω προσωπικού, το οποίο κρίνεται απαραίτητο.

Λόγω της δυσμενούς δημοσιονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και στο πλαίσιο της περιστολής των κρατικών δαπανών, έχει περιοριστεί δραστικά η δυνατότητα των φορέων του δημοσίου, ΟΤΑ και λοιπών ΝΠΔΔ ως προς την πραγματοποίηση πάσης φύσεως προσλήψεων.

Οι φορείς μπορούν να προβαίνουν, μεταξύ άλλων, στην πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων, καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου