ΑΛΜΥΡΟΣ

Ικανοποίηση για την επιτυχημένη εμποροπανήγυρη 

ικανοποίηση-για-την-επιτυχημένη-εμ-881911

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 30 Αυγούστου η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Αλμυρού μετά από δύο χρόνια αναστολής της λειτουργίας της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος λέει πως η άρτια και επιτυχής διοργάνωση ήταν ένα σημαντικό στοίχημα για τη δημοτική αρχή, που είχε ως κύριο μέλημά της την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της υγείας των επισκεπτών.

Ο κ. Χατζηκυριάκος ευχαριστεί θερμά τις Υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού, τον προϊστάμενο του Τμήματος Εσόδων Ιωάννη Αλεξογιαννόπουλο και τον δημοτικό αστυνόμο Ευάγγελο Κούργια, για την ενεργή συμμετοχή τους σε όλες τις διαδικασίες, καθώς και όλο το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου που εργάστηκε αδιάλειπτα υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Λεωνίδα Βούλγαρη.

Ακόμη, ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και την συνεχή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, τον διοικητή του Α.Τ. Αλμυρού Αλέξανδρο Σκορδά, τον υποδιοικητή, Κωνσταντίνο Αρίδη, καθώς και τον διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα Παναγιώτη Γκουγκουτούδη για την ενεργή συμμετοχή του σε όλες τις προπαρασκευαστικές διαδικασίες και τη διάθεση πυροσβεστικού οχήματος.

Τέλος, ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Αλμυρού και τη διαρκή παρουσία στον χώρο της εμποροπανήγυρης, η οποία έκανε όλους τους επισκέπτες να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς.

Με αφορμή την έναρξη του φθινοπώρου, τέλος, ο δήμαρχος δεσμεύεται για κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου και των ανθρώπων του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου