Κατερίνα Παπανάτσιου: Στη Βουλή το ψήφισμα του Δ. Αλμυρού για τις ελλείψεις σε ασθενοφόρα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-01, 13:20:40
Κατερίνα Παπανάτσιου: Στη Βουλή το ψήφισμα του Δ. Αλμυρού για τις ελλείψεις σε ασθενοφόρα

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού σχετικά με την έλλειψη ασθενοφόρων κατέθεσε με αναφορά στη Βουλή, η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η πρώην Υπουργός αναφέρει ότι σύμφωνα με το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού τα δυο ασθενοφόρα οχήματα του Κ.Υ. Αλμυρού είναι ουσιαστικά παροπλισμένα και βρίσκονται διαρκώς σε εργασίες επισκευής με αποτέλεσμα τόσο την διακινδύνευση της ανθρώπινης υγείας και της ίδιας της ζωής όσο και την δυσάρεστη εντύπωση που προκαλείται στο πληθυσμό της περιοχής από την έλλειψή τους.

Η Βουλευτής επισημαίνει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού απαιτεί και ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να ενεργήσουν άμεσα και πρακτικά για την επίλυση του θέματος αυτού πριν θρηνήσουμε την ζωή κάποιου συμπολίτη μας εξαιτίας της ολιγωρίας και της αδιαφορίας.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας να ασχοληθεί και να αναλάβει συγκεκριμένη δράση για το ζήτημα που παρουσιάζεται στην επιτολή του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού καθώς συστηματικά απασχολούν την τοπική κοινωνία θέματα διακομιδής ασθενών είτε λόγω έλλειψης ασθενοφόρων είτε λόγω έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων, γεγονός που έχει δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια στους κατοίκους των Δήμων της επαρχίας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=