ΑΛΜΥΡΟΣ

5η ΥΠΕ: Οι βλάβες στα ασθενοφόρα του Αλμυρού επιδιορθώθηκαν άμεσα

5η-υπε-οι-βλάβες-στα-ασθενοφόρα-του-αλμ-857967

«Σχετικά με την αναφορά σε παροπλισμένα ασθενοφόρα, δεν ευσταθεί, καθώς από τα αρχεία που διαθέτει η υπηρεσία μας τα οποία αφορούν στα δύο ασθενοφόρα οχήματα προκύπτει ότι το πρώτο παρουσίασε βλάβη τον Μάιο του 2022 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2022, οι οποίες και επιδιορθώθηκαν άμεσα. Η επισκευή των βλαβών των ασθενοφόρων οχημάτων αποτελεί προτεραιότητα για την Υπηρεσία μας».

Αυτό απαντά μέσω ανακοίνωσής της η 5η ΥΠΕ με αφορμή το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, με το οποίο την καλούσε «να αναλάβει τις ευθύνες της και να φροντίσει για τη μόνιμη και ασφαλή παρουσία δύο ασθενοφόρων στο Κ.Υ. Αλμυρού καθώς επίσης και όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων για τη συντήρηση των κτιριακών υποδομών της δομής».

«Σε απάντηση του ανωτέρω ψηφίσματος και όσον αφορά στα κτιριακά θέματα σας ενημερώνουμε ότι η 5η Υγειονομική Περιφέρεια έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ένταξή των Κέντρων Υγείας σε χρηματοδοτικά προγράμματα, ήτοι Ταμείο Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ, στα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται και το Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Οι παρεμβάσεις αφορούν σε εργασίες αναβάθμισης συνολικά του Κέντρου Υγείας, τόσο στις κτιριακές, όσο και στις Η/Μ εγκαταστάσεις.

Η υπηρεσία μας έχει ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για τοπικές επιδιορθώσεις υφιστάμενων φθορών, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 5.580,00€ με Φ.Π.Α. οι οποίες θα ξεκινήσουν άμεσα και περιλαμβάνονται τα κάτωθι: Αποκατάσταση φθαρμένων επιχρισμάτων εσωτερικά του κτιρίου εκτιμώμενης επιφανείας 50 m2, αποκατάσταση σπασμένων και αποκολλημένων μαρμάρων στη στέγη επιφανείας 5 m2 και τοποθέτηση μόνωσης στο ταρατσάκι εκτιμώμενης επιφανείας 70 m2».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου