Ανάδοχος για το δίκτυο ύδρευσης Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-07, 11:46:14
Ανάδοχος για το δίκτυο ύδρευσης Αλμυρού

Θέμα χρόνου η έναρξη εργασιών για την αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου  

Εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ηλεκτρονική αποσφράγιση & αξιολόγηση προσφορών του έργου Αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου σε τμήματα του δικτύου της πόλης του Αλμυρού.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού ενέκρινε ομόφωνα την ανάδειξη της Χατζηγάκης Τεχνική ΑΕ ως προσωρινού αναδόχου του έργου, με ποσοστό έκπτωσης 19%.

Στον ανοιχτό σχετικό διαγωνισμό ανταποκρίθηκαν εφτά εταιρείες. Η Οικονομική Επιτροπή συζήτησε εκτάκτως το θέμα για να περάσει στην επόμενη φάση η διαδικασία.

Το έργο είναι συμβατό, τόσο με την Εθνική Στρατηγική Περιφερειακής Ανάπτυξης όσο και με τις σχετικές Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κακή κατάσταση του υπάρχοντος δικτύου, εκτός από την υποβάθμιση της ποιότητας του νερού που καταναλώνεται από τους κατοίκους του οικισμού, προκαλεί και συχνές βλάβες, με αποτέλεσμα και τη συχνή ανάγκη επισκευών, η οποία έχει μεγάλο κόστος, αλλά και τη σπατάλη του νερού επηρεάζοντας την επάρκειά του κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εργα βασικής υποδομής, όπως είναι τα δίκτυα ύδρευσης, αποτελούν θεμελιώδη αρχή για τη βιώσιμη ανάπτυξης της περιοχής.

Η κατασκευή του εν λόγω έργου θεωρείται σκόπιμη, διότι εξασφαλίζει την ποιότητα και την αναβάθμιση του οικισμού σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=