ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις σχολικών καθαριστριών

προσλήψεις-σχολικών-καθαριστριών-889800

Συνολικά 26 ατόμων για το νέο εκπαιδευτικό έτος – Οι συμβάσεις τους και οι ώρες απασχόλησης

Στην πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας πλήρους και μερικής απασχόλησης συνολικά 26 ατόμων θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού για τις ανάγκες των σχολικών κτιρίων τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Από τις θέσεις αυτές, οι 16 θα είναι πλήρους απασχόλησης με 6,5 ώρες απασχόλησης ημερησίως και οι δέκα μερικής απασχόλησης με τρείς ώρες απασχόλησης ημερησίως.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση.
Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε στην Οικονομική Επιτροπή που συζήτησε το θέμα την περασμένη Τρίτη, παρέχεται η ευχέρεια στους Δήμους, τηρουμένου του μέγιστου αριθμού προσλαμβανομένων ατόμων, να επιλέξουν να αυξήσουν τις συνολικές ώρες ημερήσιας απασχόλησης, υπερβαίνοντας το μέγιστο αριθμό ανθρωποωρών ημερήσιας απασχόλησης, αλλά η δαπάνη που προκαλείται λόγω της αύξησης θα πρέπει να καλυφθεί από ίδιους πόρους των Δήμων.
Για τον Δήμο Αλμυρού, ο μέγιστος αριθμός ωρών ημερήσιας απασχόλησης είναι 103 ώρες και ο μέγιστος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων, 34. Η τυχόν επιπλέον δαπάνη που θα προκύψει από τη διαφορά της χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών θα καλυφθεί από τα τακτικά έσοδα του Δήμου, περικειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στην καθαριότητα των σχολείων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε ο συνολικός χρόνος απασχόλησης των σχολικών καθαριστριών να είναι 134 ώρες.

Ενίσχυση του Τμήματος Καθαριότητας και Πρασίνου με διμηνίτες

Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την πρόσληψη συνολικά δώδεκα ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών (δύο), ΔΕ Χειριστής ΜΕ (ένας), ΥΕ εργατών καθαριότητας (εφτά), ΥΕ εργατών πρασίνου (δύο), σύμφωνα με το σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Περιβάλλοντος, Πληροφορικής & Ποιότητας Ζωής για κάλυψη κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος αποφάσισε την πρόσληψη ενός ατόμου στον Δήμο Αλμυρού, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας δύο μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Προσωπικού & Διοικητικής Μέριμνας.

Η πρόσληψη θα γίνει στο πλαίσιο της ομαλής λειτουργίας του εν λόγω Τμήματος, με σκοπό την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων και των κατοίκων. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικώς με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, στη Δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] (τηλ. επικοινωνίας: 2422 350259), εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στον χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και συγκεκριμένα από αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου έως την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.almyros-city.gr).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου