ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για επαγγελματίες Για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού

εκδήλωση-ενδιαφέροντος-για-επαγγελμ-870033

Για συμμετοχή στην καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Αλμυρού

Ενόψει της ετήσιας εμποροπανήγυρης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη του Αλμυρού, ο Δήμος καλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία πωλητή, που επιθυμεί να διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες, να εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους αρμόδιους υπαλλήλους στα εξής τηλέφωνα: 2422350240, 2422350237, 2422350257.

Με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ο Δήμος Αλμυρού ανακοινώνει παράλληλα τον νέο κανονισμό που ισχύει από φέτος για την καθιερωμένη εμποροπανήγυρη.

Οι αλλαγές που υιοθετήθηκαν στον κανονισμό είναι οι εξής:

-Απελευθέρωση όλων των εισόδων και εξόδων του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου

-Δημιουργία Διόδων Διαφυγής του Πλήθους σε Περίπτωση Εκτακτης Ανάγκης

-Δημιουργία Διαδρόμων Εκτακτης Ανάγκης

-Διαρκής παρουσία στις ώρες αιχμής Κλιμακίου Δήμου – Αστυνομίας – Πυροσβεστικής.

Επίσης, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την ασφαλή διοργάνωση της εμποροπανήγυρης καταργήθηκε η χρήση 28 σημείων εντός του χώρου του παζαριού που προορίζονταν για εγκατάσταση παραπηγμάτων.

Επισημαίνεται πως τουλάχιστον 200 έμποροι έχουν εκδηλώσει προφορικά το ενδιαφέρον τους να πάρουν μέρος στο παζάρι του Αλμυρού, που φέτος θα διοργανωθεί μετά από αναστολή λειτουργίας δύο χρόνων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σχεδόν το σύνολο των εμπόρων που συμμετείχε στο παζάρι τα προηγούμενα χρόνια πριν την πανδημία έχει ανταποκριθεί στη σχετική πρόσκληση.

Επίσης, ενδιαφέρον για συμμετοχή εκδηλώνεται και από νέους εμπόρους που δεν έχουν πάρει μέρος στη διοργάνωση στο παρελθόν.

Συμμετοχές δηλώνονται από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ άλλων από Κομοτηνή, Αθήνα, Λιβαδειά, Λάρισα, Τρίκαλα, Φάρσαλα, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου